Expressió corporal a 3r d’ESO i 1r BAT: Curta representació dramàtica.

Per a finalitzar aquest trimestre, l’alumnat de 3r d’ESO i 1r BAT prepararan i representaran una curta obra dramàtica (l’alumnat de BAT no fareu la representació a classe, sinó que lliurareu la vostra obra en un arxiu de vídeo com més tard el 8 de gener de 2013).

No us entretingueu massa  perquè la posada en escena ha de ser del 3 al 5 de desembre. Podreu fer servir 3 o 4 sessions d’EF. Començarem la setmana del 12 al 16 de novembre. Aquí teniu algunes orientacions i condicionaments:

  • Heu de fer grups mixtes. Us recomano que estiguin constituïts per uns 5 alumnes, però el nombre pot variar en funció de la vostra representació. Si hi ha dificultats per aconseguir que tothom estigui integrat en un grup, haurà de ser el professor qui distribueixi l’alumnat.
  • La representació no ha de durar més de 5 minuts.  Pot tenir una caràcter tràgic, còmic, de crítica social, etc.
  • Cal presentar un guió escrit abans de la representació. L’elaboració del guió serà responsabilitat de tots, però haurà una persona encarregada de prendre nota, digitalitzar-lo i imprimir-lo.
  • Podeu fer servir música, maquillatge, vestuari, etc. Però no és imprescindible. El més important és posar en joc la vostra capacitat per a dramatitzar.
  • Si coincidiu amb algun grup, és possible que us toqui fer classe fora del gimnàs. Podem mirar de fer la classe dins el vostre aula. En tot cas, l’exhibició serà al gimnàs.

CIMG2063b

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: