1r de Batxillerat: treball de recerca sobre Exercici i salut (3r trimestre)

Durant aquest curs haureu de fer una recerca individual sobre les conseqüències que té per a la salut la pràctica regular d’exercici aeròbic. Això pot implicar la recerca d’informació sobre aspectes com ara els tipus d’exercici, la freqüència de pràctica, les preferències en funció de l’edat i del sexe, etc., però sobretot sobre els efectes  coneguts de l’exercici físic (EF) sobre la salut. Al final del teu treball, has d’acabar sabent i entenent quina relació hi ha entre l’EF (normalment el de tipus aeròbic) i conceptes com ara: obesitat, colesterol total, colesterol-LDL, colesterol-HDL, hipertensió, diabetis, caigudes, osteoporosi, càncer, malaties cardiovasculars, etc. El teu treball et servirà com apunts sobre els quals faràs un examen teòric.

Aquest treball us servirà també com a entrenament de cara al Treball de Recerca de Batxillerat. Haurà de reunir les següents condicions:

  • El cos de la recerca ha de tenir entre 3 i 5 pàgines (din A4), sense comptar (si n’hi ha) les figures, taules, etc.
  • El tipus de lletra ha de ser Times New Roman, 12. L’espaiat ha de ser 1.5 i els marges de 2 cm.
  • El treball ha de constar de : Portada, Índex (amb aparts i subapartats. No cal posar pàgines), cos del treball i Bibliografia que s’ha fet servir.
  • Grapat amb una sola grapa.

És molt important que la redacció sigui totalment pròpia. No podeu copiar ni una frase. També és imprescindible que  apliqueu un corrector ortogràfic abans de lliurar el treball. Us recomano que feu servir articles periodístics com a font d’informació. En general, textos que pugueu comprendre. Aquí tens un exemple (encara que no és el millor):

http://sociedad.elpais.com/sociedad/2012/07/18/actualidad/1342607736_699758.html

La data límit per lliurar el treball és el 17 de maig de 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: