Full informatiu per a les famílies sobre la caminada pel Garraf amb l’alumnat de 1r de Batxillerat

Benvolgudes famílies:

 El divendres 29 d’octubre, el Departament d’Educació Física fa una caminada al voltant dels municipis de Cubelles i Vilanova amb l’alumnat de 1r de Batxillerat per tal de conèixer les possibilitats que ofereix la nostra comarca en la pràctica del senderisme. Per això, els demano que signin l’autorització que tenen al peu d’aquest full i que me la facin arribar abans del dia de la sortida.

Resto a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte que tinguin relacionat amb aquesta activitat.

Cordialment,

  

Antonio Tinajas

Professor responsable de la sortida

  

 

Per a l’alumnat que sí participa en la sortida

Pel que fa a l’alumne o l’aluma que participa en la sortida, cal que sigueu a l’institut a les 8.30, com cada dia. Després de passar llista i de comprovar, segons hagin estat les previsions meteorològiques de la nit anterior, que tothom porta protecció contra la pluja, sortirem en direcció a Vilanova. A l’alçada dels nous jutjats, enfilarem la pujada en direcció a la Talaia. La marxa finalitzarà tan bon punt arribem a Cubelles, en la cruïlla entre el Carrer de Sant Antoni i la Avinguda del Terme. Això serà entre les 14 i les 15 hores. La distància del recorregut és de 20 km, amb pujades i baixades al voltant de la Talaia. Ens acompanyaran en aquesta sortida Montse Arranz i Manuel Millán (Lengua Castellana).

 Teniu en compte aquestes recomanacions:

  • Porteu roba d’abric en funció de les previsions de la nit anterior.
  • Porteu esmorzar i suficient beguda (preferiblement aigua) perquè no hi ha fonts al llarg del recorregut.
  • Cal dur crema amb protecció solar i un barret o una gorra. Si les previsions meteorològiques de la nit anterior contemplen la possibilitat de què hagi núvols, és imprescindible portar un impermeable (millor que no pas un paraigües).
  • Utilitzeu sabates usades i mitjons ajustats.
  • Durant el recorregut, no oblideu de portar-vos totes les de deixalles que genereu (bosses de plàstic, llaunes…): l’entorn ha de quedar com si nosaltres no hi haguéssim passat .
  • Bona part del recorregut el fem pel Parc Natural del Foix (ho veureu indicat). Cal respectar les normes que això implica: no trencar ni arrancar plantes, etc.

 

Què passa si plou?

Si a l’hora de passar llista plou o veiem que les condicions meteorològiques no fan recomanable dur a terme la sortida, la suspendrem i tothom anirà a classe a les 9.30 com si es tractés d’un divendres normal.

 

Per a l’alumnat que no participa en la sortida

Durant la tarda del dijous 28, l’alumnat que no participa en la sortida m’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça  atinajas@hotmail.com . El mateix dia rebrà un arxiu amb la feina que ha de fer mentre els seus companys i companyes estan de marxa. Aquest mateix arxiu, amb les activitats fetes, m’ha de ser retornat abans de les 15.30 h del divendres 29 d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: